Hva andre synes om Påskeboksen

"Påskeboksen er et veldig godt verktøy for å formidle påskens innhold til hele familien. Både bakgrunnen for den jødiske påsken og forståelsen av den kristne påsken kommer fram på en utrolig god og pedagogisk måte. Hjemme hos oss gleder både barn og voksne seg til å åpne de spennende eskene, og høre fortellingen som utbroderes dag for dag gjennom hele uken. Anbefales på det varmeste!"

Kjartan Ørnes, menighetsleder og far

"Påskeboksen er et produkt man naturlig og enkelt kan ta med inn i et familemåltid. Den er et fint hjelpemiddel til å sette fokus på hva som faktisk skjedde i påska, og man får hjelp til å ha gode og litt dypere samtaler med barna.

Den inneholder fine figurer som man kan snakke om og se på, dersom barna er for små til å bli lest for. Det at det er en liten boks for hver dag, gjør opplevelsen litt ekstra spennende for den som får åpne dagens boks."

Else Marit Nærland, førskolelærer og mor

"Påskeboksen er en super måte å formidle påskefortellingen til barna våre! De gleder seg til denne hvert år."

Mari Helene Lilleby Ørnes, lærer og mor

"Påskeboksen er til stor hjelp for folk og familier som vil fokusere på påskebudskapet. På en engasjerenede og lett tilgjengelig måte blir man invitert inn i den spennende historien sett fra et barns perspektiv. De små figurene legger til rette for undring og spørsmål som gir rom for samtaler omkring temaet dag for dag. Anbefaler å bruke påskeboksen som en del av frokosten eller å ta den frem sammen med påskegodter og kakao!"

Odd Markus Punsvik, menighetsleder og far